Tårnagenthelg

Bli med på Tårnagenthelg! Lørdag 7. og søndag 8. april inviteres alle 3.-klassinger i Hægebostad og Eiken til å være Tårnagent i Hægebostad kirke.

Hægebostad menighet og Eiken kyrkjelyd inviterer denne helgen alle 3. klassinger i Hægebostad og Eiken til å være Tårnagenter i kirken. Her kan du utforske kirken, Bibelen, tårnet og klokkene. Agentene skal i løpet av disse dagene løse oppdrag og mysterier, og på søndagen vil alle som kommer til kirken få vite hva dere agenter har funnet ut.

Alle agentene sover hjemme, men vil være sammen både lørdag og søndag. Agentene møtes i kirken lørdag 7. april kl. 14:00. (Vi starter med noe mat). Vi holder på til kl. 18:00. Søndag treffes vi igjen kl. 09:30 og holder på til kirkekaffen er ferdig ca. kl. 13:00. Foreldre, søsken, besteforeldre og venner er velkommen til gudstjenesten som selvfølgelig er en Tårnagentgudstjeneste.

Hva er en tårnagent? En tårnagent løser oppdrag og mysterier med utgangspunkt i bibelfortellingene. Målet er å få fortellingene ut i hoder, hjerter, hender og føtter for på den måten å bety noe positivt for andre.

Lurer du på hva slags mysterier du finner i Bibelen? Vi håper at DU har lyst til å være med denne helga, og bli en tårnagent! Det koster ingenting å delta. Påmeldingen til Tårnagenthelgen finner du her.

Lurer du på noe?
Kontakt Hægebostad kirkekontor – tlf. 38348708, eller janne@haegebostad.kirken.no
Dere kan også gå inn på nettsiden http://www.tarnagenthelg.no
Tårnagenthelg inngår som en del av trosopplæringssatsingen i Den norske kirke.

Hilsen ifra oss i Hægebostad menighet og Eiken kyrkjelyd
Ledere: Hilde Senumstad Olsen og Irene Handeland med flere.

24. juni 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Hægebostad Powered by Agrando