Stormøte med Israelsmisjonen på Eiken bedehus
Stormøte med Israelsmisjonen på Eiken bedehus

Stor oppslutning og sterkt budskap på Eiken bedehus med besøk fra Israel.

For mange av oss ble det et sterkt møte i Eiken bedehus den 4. april. Av pastor i Beit Eliahu-menigheten i Haifa, Shmuel Aweida, hørte vi blant annet om:
-Hvordan Guds utvelgelse av Israel står fast. Det jødiske folks sak er fortsatt og for alltid Guds sak. (Jer. 31,35-36) Da må det være vår sak, også!
-Kjærlighet til Israel handler om mer enn økonomisk eller politisk støtte: kjærlighet til Israel handler aller mest om å gi dem evangeliet tilbake. For jøde først! (Rom 1,16)
-Vi som tror på Jesus må aldri bli så ensidig opptatt av Israel at vi nedprioriterer å dele evangeliet med våre nærmeste, våre sambygdinger, våre naboer – og med resten av verden. Kjærlighet til Israel hører sammen med kjærlighet til alle folk.
 
Lovsangsteamet fra Hægebostad bidro til å løfte kvelden med sang og musikk. Veldig fint! Den amerikanske auksjonen med Jimmy Birkeland i spissen "tok helt av" og innbrakte kr. 34 000,-!!!! Mange stanset dessuten igjen til prat, is og en kakebit. Takk til alle som bidro, og til ass. generalsekretær Vegar Soltveit som brakte med seg besøket hit til oss, og ga oss ytterligere innblikk i hvordan vi kan engasjere oss i arbeidet med å bringe evangeliet til jødene!
 Del denne artikkel på e-post
25. mai 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Hægebostad Powered by Agrando