Les her om Hægebostads vennemenighet Beit Eliahu i Israel

Les om Beit-Eliahu menigheten i Haifa i Israel som er Hægebostad menighets vennemenighet i Israel. Og: Til våren - 4. april - kommer pastor Samuel Aweida til Hægebostad!

Siste: 4. april 2017 kommer pastor Samuel Aweida på besøk til Hægebostad, i regi av Den norske Israelsmisjon. For å samle flest mulig, blir møtet i Eiken bedehus. Vi samler alle gode krefter, og har invitert både Lovsangsteamet og "Jimmys basar" (eller kanskje: Amerikansk auksjon) fra Hægebostad til møtet i Eiken!

I Haifa driver Den Norske Israelsmisjon et menighetsenter og støtter en aktiv og pulserende menighet hvor disippelliv og troskap til Bibelen står i fokus. Gudstjenestefeiringen på sabbaten er ukens høydepunkt, der unge og gamle kommer sammen i fellesskap med hverandre og Gud.

Beit Eliahu ble grunnlagt av DNI, og er i dag en av de største messianske menighetene i Israel.

Gjennom uken er det et mangfold av aktiviteter, som sabbatsskole, ungdomsgruppe, ukentlig bibelundervisning (på tre forskjellige språk), besøkstjeneste, evangeliseringsteam og kvinnearbeid. Les mer om Beit Eliahu ved å trykke linken nedenfor:

Les her om Beit Eliahu på Israelsmisjonens hjemmeside

Finn Beit Eliahus egen hjemmeside her