Menighets- og STORSAMLINGS - tur august 2018

24. -26. august arrangerer Eiken kyrkjelyd og Storsamlingene tur til Utsyn missjonssenter på Finnøy!

Sett av siste helga i august 2018 til avkobling og hygge for alle generasjoner - en tur med mye moro og aktiviteter, med kristent fellesskap og forkynnelse. Her er det gode fasiliteter og god mat!

Leirstedet Utsyn ligger på østsiden av Finnøy i Ryfylke, 1,3 kilometer fra Judaberg, og ca 50 minutters kjøring fra Stavanger sentrum. Utsyn har en vakker beliggenhet med flott panoramautsikt utover Finnøyfjorden, samtidig som det ligger sentrumsnært på Finnøy.

Påmelding og ytterligere info pr. telefon til kirkekontoret 38348708 - eller pr. mail til janne@haegebostad.kirken.no

Praktisk info om reise, etc. kommer etterhvert.

Følgende priser gjelder:

Barn 0-2 år gratis, Barn 3-12 år kr. 790,-, ungdom 13-17 år kr. 1 010,-, voksne 1 390,- og makspris pr. familie kr. 4 300,-. (Pris uten overnatting (i campingvogn el.l.) er noe rimeligere, makspris pr familie 3225,-)

Prisen inkluderer overnatting, 1 måltid fredag, 3 måltider lørdag og 2 måltider søndag. Det ligger dyne og pute i hver seng. Leie av sengetøy kr. 100,- og oppredd seng koster kr. 150,- ekstra.

Det fins ulike rom-/overnattings alternativer, så som hytter, internat og hotellrom. Det er også noen plasser for campingvogn. Vi tar forbehold om at det kan være begrenset antall av noen av rom-/overnattingsalternativene. Ta direkte kontakt med kirkekontoret dersom du er i tvil eller har spesielle ønsker. Ellers prøver vi å fordele best mulig.

Påmeldingsfrist: Så snart som mulig, men senest 2. august.

Siste frist for avbestilling er torsdag 23.8 kl. 15.00, etter dette faktureres 100% av bestillingen. (Avmeldinger som kommer etter dette, f.eks pga sykdom kan det være mulig å få refundert på reiseforsikring).

14. august 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Hægebostad Powered by Agrando