Lys Våken 2018
Kjære 5.-klassing!

17.-18. november ønsker vi alle 5.-klassingene i kommunen velkommen til Lys Våken - en spennende opplevelse i Eiken kyrkje! Lys Våken handler om å være lys våken for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

Vi samles i Eiken kykje lørdag ettermiddag. Da skal vi ha aktiviteter, bli kjent, lage gudstjeneste, utforske kirka, spise god mat og sist, men ikke minst - sove over i kirka!
På søndag spiser vi frokost sammen, og vi øver oss til gudstjenesten. Når denne begynner kl. 11:00, skal vi være med og vise hva vi har forberedt oss på. Foreldre, søsken og faddere ønskes hjertelig velkommen til å bli med på gudstjenesten. Vi håper du setter av dagene nå, så vil det komme mer informasjon om programmet når det nærmer seg! Du kan melde deg på allerede nå her.

Vennlig hilsen Eiken og Hægebostad menigheter
Trosopplærer Hilde Senumstad Olsen
Lurer du på noe? Kontakt kirkekontoret tlf 38348708 eller e-post til janne@haegebostad.kirken.no

15. desember 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Hægebostad Powered by Agrando