Aktuelt Eiken

Frimodig kirke - årskonferanse og medlemskap

Frimodig kirke ble stiftet i mars 2017. Frimodig kirke er et fellesskap for  bekjennelse, disippelskap og fornyelse i den norske kirke. 12. mars arrangeres årskonferanse i Storsalen i Oslo.

Ledig stilling - Kirketjener i Eiken kirke

Det er ledig fast stilling som kirketjener i Eiken kirke fra om med 1. mars 2018 i inntil 20 % stilling. Søknadsfrist 1. februar 2018. Full utlysningstekst finner du her .

Konfirmantenes program i Israel

17. februar reiser konfirmantene til Israel. Her kan du følge med på programmet!

En utfordring fra Betlehem

Menighetene her i vårt distrikt har fått en utfordring fra Betlehem. I Eiken går julekollekten til kristne i Jesu fødeby. I februar får de besøk av konfirmantene våre.

Menighets- og STORSAMLINGS - tur august 2018

24. -26. august arrangerer Eiken kyrkjelyd og Storsamlingene tur til Utsyn missjonssenter på Finnøy!

VIPPS

Nå kan du gi gave i kirkene med VIPPS!

Erklæring om ekteskapet

På vegne av menighetene (ved Hægebostad menighetsråd og Eiken sokneråd) legges Ekteskapserklæringen ut på på vår nettside.
Les meir..

Hvordan skal vi forstå Bibelen?

Kronikk trykket i Lister og Agder - av sogneprestene i Hægebostad/Eiken, Lyngdal og Feda/Fjotland

Resultat soknerådsvalg i Eiken sokn

Resultatet av menighetsrådsvalget i Eiken sokn i Kirkevalget 13. og 14. september 2015 ble som følger:

Lik oss på Facebook

Lik Kirka i Hægebostad og Eiken på Facebook