Israelsseminar på Birkeland bedehus 15. september

Velkommen  til spennende og lærerikt seminar for alle som er interessert i Israel og jødene, med en av landets fremste formidlere på emnet.

Israel og det jødiske folk er tildelt en helt spesiell plass i Bibelen og i Guds historie med vår verden. Er du en av mange som er interessert i spørsmålene omkring Israel og det jødiske folk? Trenger du å vite mer?

Onsdag 15. september kl. 18-21 får vi besøk av Rolf Gunnar Heitman, til en annerledes Onsdagskveld på bedehuset. Heitman er tidligere generalsekretær, nå seniorrådgiver i den norske Israelsmisjon. Han er en glimrende formidler, og har bred innsikt i spørsmål som berører Israel, det jødiske folk og israelsmisjon. Temaene denne kvelden er som følger:

1. -Jødene – utvalgt og utskjelt
Undertemaer:
a) Hva sier Bibelen om jødenes plass i Guds store plan?
b) Hvordan skal kristne tenke, tale og handle i møte med Israel og det jødiske folk?

2.-Anitsemittisme og antijudaisme: Hva er kirkens ansvar og bidrag?

Det blir en pause med litt å drikke/bite i.

Dette seminaret var opprinnelig planlagt i februar, men er blitt utsatt til september.

Hjertelig velkommen!

Arr: Kirka og organisasjonene i Hægebostad