MENIGHETS-/STORSAMLINGSTUR TIL OGNATUN 3.-5. SEPTEMBER


 Nå ser vi FRAMOVER, mot Menighets-/Storsamlingstur på Ognatun 3.-5. september! Les og MELD DEG PÅ HER!

 

Idet koronapandemien rister av seg sine siste, heftige krampetrekninger, planlegger Eiken kyrkjelyd i samarbeid med STORSAMLINGENE: Menighets/Storsamlingstur til Ognatun 3. 5. september. (Selv om vi må ta det lille forbeholdet at pandemien kan foreta seg noen krumspring vi ikke har kontroll på.)

PÅMELDING HER!

Vi tror det skal bli utrolig godt å samle brede lag av bygda, nyte fellesskap, god mat og full forpleining, - kanskje til og med uten én-metersregel og med med mulighet for håndtrykk og klemmer (for dem som savner denslags:-))! Vi gleder oss til aktiviteter, utfarter, gode samtaler og forkynnelse, på tvers av generasjoner, med storfamilien eller alene, - og sannsynligvis kunne se TILBAKE på krevende tider mens vi løfter blikket FRAMOVER og inn i en ny og mer normal hverdag. 

Sett av helga. Velkommen med din påmelding! Vi håper at du har lyst til å bli med! .

PRISER:

Voksne: 1570,-

8.kl. t.o.m. 19 år: 1030,-

4 år t.o.m. 7. kl: 840,-

Barn under 4 år gratis

Makspris familie: 4500,-

 

Prisen inkluderer: (overnatting, 1 måltid fredag, 3 måltider lørdag og 2 måltider søndag. Det ligger dyne og pute i hver seng. Leie av sengetøy kr. 100,- og oppredd seng koster kr. 140,- ekstra)

Det fins ulike rom-/overnattings alternativer. Dersom du har spørsmål eller har spesielle ønsker, ta direkte kontakt med kirkekontoret eller med en av kontaktpersonene: Siri Eiken 90875473; Åse Kvinlaug 90788590; Thorvald Handeland 97755226

 Påmelding skjer lettest på kyrkjelyden si nettside: https://haegebostad.kirken.no/påmelding

Eller: skriftlig på denne lappen, eller pr. telefon til kyrkjekontoret eller noen i soknerådet/kontaktpersoner.
 

 

Ognatun leirsted presenterer seg slik: Ognatun ligger mellom knauser og fjell på Sør-Jæren, mellom Ogna og Brusand, ca 1 km fra riksvei 44. Leirstedet ligger rett ved Helgåvannet, og midt i en flott natur og et fredelig område. Her er kort avstand til bensinstasjon, butikk, togstasjon og strand. Nærmeste byer er Egersund i sør og Bryne i nord. Her er kort avstand til flere kilometers sandstrand av beste slag, muligheter for fjellklatring, turstier, severdigheter som krigsminner, middelalderborg og museum.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake