MENIGHETS-/STORSAMLINGSTUR TIL OGNATUN 3.-5. SEPTEMBER

Nå ser vi FRAMOVER, mot Menighets-/Storsamlingstur på Ognatun 3.-5. september!

Idet koronapandemien rister av seg sine siste, heftige krampetrekninger, planlegger Eiken kyrkjelyd i samarbeid med STORSAMLINGENE: Menighets/Storsamlingstur til Ognatun 3. 5. september. (Selv om vi må ta det lille forbeholdet at pandemien kan foreta seg noen krumspring vi ikke har kontroll på.)

Vi tror det skal bli utrolig godt å samle brede lag av bygda, nyte fellesskap, god mat og full forpleining, - sannsynligvis uten én-metersregel - og kanskje til og med med mulighet for håndtrykk og klemmer (for dem som savner denslags:-))! Vi gleder oss til aktiviteter, utfarter, gode samtaler og forkynnelse, på tvers av generasjoner, med storfamilien eller alene, - og sannsynligvis kunne se TILBAKE på krevende tider mens vi løfter blikket FRAMOVER og inn i en ny og mer normal hverdag.

Foreløpig oppfordrer vi deg til å blinke ut denne helga i kalenderen din. Vi håper at du har lyst til å bli med! Iniformasjon om påmelding, pris, reisemåte et.c. kommer når vi har fått planlagt litt mer.

Ognatun leirsted presenterer seg slik: Ognatun ligger mellom knauser og fjell på Sør-Jæren, mellom Ogna og Brusand, ca 1 km fra riksvei 44. Leirstedet ligger rett ved Helgåvannet, og midt i en flott natur og et fredelig område. Her er kort avstand til bensinstasjon, butikk, togstasjon og strand. Nærmeste byer er Egersund i sør og Bryne i nord. Her er kort avstand til flere kilometers sandstrand av beste slag, muligheter for fjellklatring, turstier, severdigheter som krigsminner, middelalderborg og museum.